Renault en Dacia occasions Statenkwartier Den Haag

Ons aanbod Renault occasions voldoet aan de zekerheden van een top Renault occasion. Bij aflevering van de occasion krijgt de auto een volledige servicebeurt. Als erkend BovagRDW  en Renault dealer bent u verzekerd van een occasion waarvan de kilometerstand gecontroleerd is. Daarnaast krijgt een Renault top occasion voor aflevering een nieuwe APK en BOVAG garantie.

Kom vrijblijvend langs om onze Renault occasions in onze showroom te bekijken. Bij interesse in een van onze occasions bel dan 070 – 35 42 700 of neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Lukt het u niet om de juiste occasion bij ons te vinden? Plaats een zoekopdracht en wij zoeken voor u de geschikte occasion naar wens in binnen- en buitenland.

*** Meer informatie over het brandstofverbruik en de officiële, specifieke CO2-emissies van nieuwe personenvoertuigen kunnen worden ontleend aan de richtlijn betreffende het brandstofverbruik en de CO2-emissies voor nieuwe personenvoertuigen, die bij alle verkooppunten en bij de Deutsche Automobil Treuhand GmbH op www.dat.de gratis verkrijgbaar is.

Renault Curvers uw Renault dealer in het Statenkwartier - 070 - 35 42 700