Ons bedrijf

Autobedrijf Curvers is een Renault en Dacia dealer midden in het Statenkwartier in Den Haag. Al sinds de eerste motorvoertuigen door de straten van Den Haag reden wordt er in dit pand aan gesleuteld. Na de overname van het bedrijf door de familie Curvers is in 1998 het dagelijkse bestuur overgedragen aan de familie Schuchmann.

Naast het Renault en Dacia dealerschap is het ook een echte buurtgarage. Gelegen in de onderste woonlaag van in totaal drie woonhuizen bevinden wij ons midden in het publiek. Veel klanten komen dan ook uit de omliggende wijken. Wij zijn een echt allround garagebedrijf waar de aandacht voor de klant voorop staat. Ons enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Van ons ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Het team van autobedrijf Curvers