Werkplaats

Autobedrijf Curvers is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van je auto of bedrijfswagen. Bij ons kun je onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of een aircoservice. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we jouw auto kunnen uitlezen.

Reparaties worden pas na overleg en met jouw goedkeuring uitgevoerd, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

 

Kennis

Bij Autobedrijf Curvers werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

 

Blijf mobiel

Jouw auto in de garage, maar je wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer je jouw auto onderbrengt bij Autobedrijf Curvers kun je rekenen op de beste service. Zo kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Natuurlijk houden wij je weer op de hoogte wanneer jouw auto klaar is, maar in de tussentijd blijf je mobiel!

Werkplaats